سمینار تخصصی"ساخت کامپوزیت های زمینه آلومینیمی مورد استفاده در صنعت خودرو" برگزار شد

سمینار تخصصی"ساخت کامپوزیت های زمینه آلومینیمی مورد استفاده در صنعت خودرو" با ارائه دکتر سعید فراهانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ به همت انجمن علمی مواد و متالورژی مرکز، سمینار تخصصی"ساخت کامپوزیت های زمینه آلومینیمی مورد استفاده در صنعت خودرو"  با ارائه دکتر سعید فراهانی بعنوان بخشی از دستاوردهای ماموریت جامعه و صنعت ایشان در صنعت خودروسازی در سالن اجتماعات مرکز با حضور اساتید و دانشجویان علاقمند برگزار گردید.

در این سمینار دکتر فراهانی به تاریخچه استفاده از کامپوزیت‌های زمینه آلومینیمی توسط شرکتهای مطرح خودروسازی دنیا مانند تویوتا، جنرال موتورز، هوندا و ... اشاره و چالش های مرتبط با ساخت قطعات کامپوزیتی آلومینیمی را مطرح نمودند. ایشان روش بکار گرفته شده برای بهبود یکپارچگی ساختار کامپوزیت آلومینیمی را بر اساس ترکیب روش کامپوکست و افزودن عناصر با نقطه ذوب پائین توضیح داده و نتایج آزمایشات ریزساختاری، خواص مکانیکی و سایشی کامپوزیت تولیدی را ارائه کردند.

در پایان دکتر فراهانی به آینده پیش رو در استفاده از کامپوزیت‌ها در ساخت قطعات خودرو، بخصوص بکارگیری کامپوزیت‌های هیبریدی اشاره نمودند